Dancing with Cats

Päivä 2

Toinenpäivä alkoi väsyneissä tunnelmissa, Goldenbergin Europacollegen Desing tunneilla klo 8. Tunnin aikana kuuntelimme kaikkien oppilaiden esitykset, heidän suunnittelemista julisteista. Sen jälkeen tutustuin saksalaisiin vaihto-oppilaisiin, jotka tulevat Kouvolaan ensi maaliskuussa. Tutustumisen lisäksi kävimme läpi muutamia käytännöllisiä sanoja suomeksi ja saksaksi, sekä kävimme läpi Kouvolan ja Kölnin karttoja. Kerroin heille myös muutamista suomalaisista perinne ruuista ja tavoista. Kaikki vaihtoon tulevat opiskelijat olivat mukavia ja halusivat tietää paljon Kouvolasta.
Tutustumisen jälkeen menimme Sabinen johdolla ostamaan yhden viikon julkisten kulkuneuvojen lipun, jolla voin kulkea millä tahansa julkisella Kölnin ja Hürtin alueella. By the way, SAKSASSA JULKISILLA AJELEMINEN MAKSAA! Yhden viikon lippu maksoi 38€, mutta positiivisena puolena on että SITÄ VOI KÄYTTÄÄ KAIKISSA kulkuneuvoissa. (Suomeen samanlainen järjestelmä, kiitos!)
Päivän päätteeksi isäntäperheeni vei minut katsomaan Englanninkielisen Cats musikaalin. Muuta ei voi sanoa kuin, aivan mahtava esitys. Uskomattoman taitavia laulajia ja tanssioita. Ps. Enpä ikinä oo nähny miehen tekevät yli 20 piruettia perätysten ja lisäksi jatkavan tanssia ilman harha askelia.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Free day

Viimeisiä viedään

Vika viikonloppu