Omg, että jalat on puhki

Päivä 4

Aamu startattiin taas junamatkalla, mutta tällä kertaan Brühleen tutustumaan Max Erns Museoon. Museossa meitä oli vastassa päivän oppaamme ja Mirós Monster app workshopin ohjaaja, joka kertoi ensin hieman museosta ja monsteri tehtävästä jonka tulisimme tekemään päivän aikana. Saimme lainaan museon puhelimet, johon oli ladattu Miró näyttelyä värten suunnitellut sovellukset. Sovelluksen avulla pystyimme tutustumaan tarkemmin eri veistoksien tarinaan ja keräämään 3-D kuvia esineistä joiden avulla pystyimme luomaan omat kolmiulotteiset monsterimme. Lisäksi saimme tehtäväksi kerätä/piirtää haluamiamme osia veistoksista paperille. Luotuamme monsterit ensin puhelimella siirryimme pöydän ääreen piirtään omat monsterimme, kokoamalla kaikki valitsemamme osat edellisestä tehtävästä. Tuloksena oli mitä ihmeellisempiä pieniä ja isoja monstereita.
Katseltuamme aamupäivän hirviöitä siirryimme katselemaan viereistä Brühlen palatsia, joka on yksi mailmanperintökohteista. Palatsi ja sitä ympäröivät puutarhat olivat uskomattoman kauniita, vaikka syksy oli vienyt pois niiden väriloiston. Kierrellessämme palatsin pihalla ja puutarhassa, mukana oleet opettajat kertoivat palatsin historiasta ja arkkitehtuurista. Puutarhasta siirryimme läheiseen metsään, jota aatelisto oli entis aikaan käyttänyt metsästykseen.
 Opettajat kertoivat meille myös reilun kilometrin päästä löytyvästä "metsästys mökistä" (näytti ennemminkin toiselle palatsille, kuva n.1). Aika alkoi kuitenkin käydä vähiin ja opettajat joutuivat lähtemään, mutta päätimme muutaman oppiskelijan kanssa jäädä hetkeksi Brühleen katselemaan maisemia ja kävelemään "läheiselle metsästys mökille". (Ei ollut vaivan arvoista).
Vihdoinkin päästyämme takaisin kotiin, ei voinut muutakuin väsyneenä ihmetelle, kuinka paljon kerkesimme päivän aikana kävellä. Askelmittarini mukaan kävelimme 14 800 askelta.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Free day

Viimeisiä viedään

Vika viikonloppu