Töitä!

Päivä 8

Aamu alkoi lievässä jännityksessä, mutta ei sentään tarvinnut kiirehtiä. Kerkesin rauhassa herätä, syödä ja ottaa kaikki tarpeelliset asiat mukaan, sain lisäksi isäntäperheeltä lainaan työhousut ja kengät, jotka tulivat heti tarpeeseen päästessäni työpaikalle.
Sabina oli jo odottelemassa minua pihalla kun vihdoin löysin tieni perille ja siitä siirryimme yhdessä sisälle Efran tiloihin. Esittäytymisen jälkeen kävimme läpi perus asioita monesta moneen teen töitä, mitä teen ja lisäksi saimme kierroksen tehtaalla.
Alku jorinoitten jälkeen siirryi suoraan töihin. Autoin koko päivän yhtä työpaikkani metallin käsittelijöistä, hänen tehtävänä on rakentaa alumiinista pohja tai runko kaikille kylteille. En päässyt oikei kokeilemaan mitään uutta näin ensimmäisenä päivänä, mutta tulipahan merkattua ja porattua n. 300 reikää. Lisäksi en ilmeisesti saa saksan lakien mukaan kayttää mitään isoja laitteita, jos en lue parinkymmensivun mittaista ohje/laki vihkoista (joka löytyy ainoastaan saksaksi) ja allekirjoita sitä.
Näin muutaman tunnin pohjalta työpaikka ja ihmiset tuntuivat mukavilta, mutta hulvattominta on ettei kukaan oikeastaan osaa englantia.😅

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Free day

Viimeisiä viedään

Vika viikonloppu